Bags & Pouches Essential Oils

Essential Oil Pouch

Assalamualaikum When you need to bring more than one essential oils every where you go, this pouch is the best solution.     Remember…There is a pouch for that oils.. p/s: you can also use this pouch as your alternative wristlet Wassalam. #pouch #younglivingessentialoil #sewingdiary

Continue Reading
Essential Oils

Young Living Essential Oil

Assalamualaikum, Nama ni dah lama dengar, cuma sekarang baru nak betul-betul guna. Siapa tak suka pada bau-bauan yang wangi. Ye tak? Boosters for my daily use and down days Young living essential oils ni ada 2 jenis : Single and Blends: SINGLE adalah essential oil (EO) yang di ambil minyaknya dari tumbuhan itu sendiri, contohnya …

Continue Reading
Essential Oils Product Review

Young Living Savvy Minerals Lipstick

Assalamualaikum Hari Sabtu lepas Akak dapat Savvy Mineral Lipstick keluaran Young Living. Lepas berwangi-wangi dan segarkan diri dengan essential oil, kita comel-comelkan diri dengan lipstick baru pulak. Sebenarnya Akak redeem point dekat Young Living untuk dapatkan lipstick ni. Maka hati pun terlajak kembang sebab dapat lipstick free 🙂 Yang kat atas tu gambar masa baru …

Continue Reading
Essential Oils Product Review

Enjoy The Joy

Jom kita cerita pasal Joy essential oil dari Young Living. Yang kat gambar tu adalah untuk botol minyak 15ml. Bau minyak ni memang wangi. Mana tak nya, ada berjenis-jenis campuran bunga kat dalam minyak tu. Kira lepas ni tak beli perfume la.. Credit: google Dan sebenarnya ada banyak lagi kegunaan Joy Essential Oil ni.. Tak …

Continue Reading
Cerita Islam

Nombor 8

Assalamualaikum Cantik tarikh hari ni. 11.8.18. Biasanya nombor 8 sangat digemari atau sangat popular dikalangan masyarakat cina. Nombor 8 banyak ong katanya! Dalam perkiraan Feng Shui, setiap nombor mempunyai maknanya yang tersendiri. Perkara yang menentukan sama ada sesuatu nombor itu bagus atau sebaliknya adalah berdasarkan sebutan nombor tersebut (dalam bahasa kantonis) menyerupai perkataan yang membawa …

Continue Reading