Bags & Pouches Hobby Tote Bag

Jawa

Assalamualaikum Lately ni saya rasa macam dah kena sawan jawa pulak. Haha.. Sebelum cerita panjang, saya nak up gambar tote bag bermotifkan ala2 batik jawa. Saya padankan dengan kain lain supaya tak nampak penuh sangat…Kain bercorak ala2 batik pun cuma ada yang ni dalam koleksi, so jahit la apa yang ada dulu. Ni la hasil …

Continue Reading
Bags & Pouches Sewing Diary Tote Bag

Tote Bag

Assalamualaikum Dalam dunia ni..ada banyak jenis beg yang disukai wanita. Antaranya adalah tote bag. Beg yang ringkas bentuknya serta ringan membolehkan ia dibawa ke mana saja. Nak bawa ke office, pergi shopping, pergi berkelah, kelas tution atau ke mana saja. Saya suka beg ni sebab senang nak sumbat apa saja. Kalau nak pergi shopping waktu …

Continue Reading