Cerita | Donut | Pastry & Bun

Colors Outside The Lines

Assalamualaikum. Malam ni berkesempatan untuk men-donut. Deko pun simple2 aje. Janji boleh makan. Kali ni saya cuba buat topping coklat dengan deko warna-warni. Kira apa yang ada kat rumah aje la… Lama dah tak men-donut ni. Rasa best pulak. Yang paling penting, settle la sarapan anak sebelum ke sekolah esok. InsyaAllah. Sekian. Wassalam.

Continue Reading

Cerita Kopi

Whitebarley Kembali

Assalamualaikum….. Dah beberapa bulan tak update blog. Mak rinduuuuuu….. Apa-apa kita mengopi dulu. Semoga kita diberikan kelapangan masa dan Allah mudahkan segala urusan kita. Pejam celik..pejam celik..dah nak masuk bulan Ramadhan. Moga kita dah bersedia untuk menyambut bulan yang penuh barakah ini. Aamiin….

Continue Reading