Bread & Bun

Homemade Pizza

2021-11-01

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Berkesampatan juga nak buat benda ni…😊.

Dah beberapa kali buat dan masih dalam proses pembelajaran. Tapi bolehlah nak buat makan-makan untuk keluarga sendiri.

Part yang best kalau buat pizza sendiri, kita boleh pilih topping dia. Lepas tu boleh letak banyak-banyak sesedap rasa…huhu

Saiz pun boleh ikut suka. Nak kecik, nak beso…

Pizza Tuna

Kat atas tu Pizza Tuna. Saja letak tomato lebih. Nak bagi kulit licin dan cantik 😝

Yang penting, setiap ramuan pizza ni, ada tepung barli untuk menambahkan lagi khasiatnya.

Extravaganza katanya…😊

Tu aje nak update. Simpan gambar untuk kenangan.

Sekian. Wassalam

Leave a Reply