Sanah Helwah WhiteBarley




Assalamualaikum

Bulan Oktober 2020, genap 7 tahun dah blog ni. Kalau ada baby lahir masa tu, dah sekolah pun dia 😀

Bermula pada tahun 2013, dengan www.whitebarley.blogspot.com, Alhamdulillah dapat bertukar kepada www.whitebarley.com pada Ogos 2018.

Terima kasih pada Sahabat-sahabat yang tolong support blog ni.

Semoga semangat berblogging tetap maintain…💪💪💪

Untuk kawan2, minta maaf kalau saya tak sempat nak singgah ke blog. In shaa Allah, bila ada kesempatan nanti, saya akan berkunjung.

Sekian. Wassalam.

P/s: Saya sayang blog saya ❤❤❤

Leave a Reply

Related Post