Sahabat Blogger




Assalamualaikum.

Lama tak update blog. Walau work from home (wfh) Akak busy tau…😊

Cerita pasal blog, teringat pada kawan-kawan masa mula-mula berblogging dulu. Kalau di lihat pada status terkini, ada kawan-kawan yang masih aktif dan ada juga kawan-kawan yang sudah jarang muncul.

Apa pun, untuk entri kali, saya nak list kan nama sahabat-sahabat bolgger saya. Kalau sekarang mungkin kebanyakkannya sibuk dengan hal masing-masing dan jarang bertegur sapa, sekurang-kurangnya mereka pernah berkunjung ke blog saya suatu ketika dulu. Tak kira la tahun bila 😀😀😀

Kadang2 berblogging dgn notebook. Tapi selalunya dengan Handphone aje.

•Khir Khalid •Anies •Paridah Ishak •Padin •Nohas •Mr Hanafi •Hasliynda Umairah •Zumal •Sham Mustapha •Hainom Okje •Siti (yang menaip) •Bunda Nora •Raihanah •Wak (3 Lalat) •Nurul Hidayah •Lynn Munir •Salbiah •Aiza •Raudzah •Jari Manis •Vee Sandi •Nazlee •Atie Yusof •Gee Lion •Sentiasa Panas •Sobri •Maria Firdz •Etuza

•Santika Fadilah •Djangkaru Bumi •Cilembu Thea •Saud Karrysta •Aldino Sya •Mbah Dinan •Anisayu •Nova •Wida Zee •Yanto Cungkup •Zach Flazz •Marnes •Mang Aduls •Ainul Yaqin •Dindin

Kalau ada nama yang tertinggal, minta maaf…

Untuk silent reader dan sesiapa yang masih sudi berkunjung ke sini, terima kasih banyak-banyak.

Sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma, saya mengambil kesempatan untuk meminta maaf andai ada salah dan silap. Mana lah tau kalau-kalau ada terkasar bahasa atau apa-apa juga yang menyinggung perasaan.

Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun-tahun yang lalu. In shaa Allah. Aamiin.

Sekian. Wassalam.

Stay safe…😊

10 thought on “Sahabat Blogger”

  1. Saya sangat kenal dengan anies
    Lama ya tak saling bersapa ria
    Yang penting tetap sehat

    1. Fidah Shah says:

      Semoga semuanya sihat2…
      Semoga silaturrahim terus berkekalan.

  2. nohas says:

    Salam Ramadan..selamat menjalani ibadah puasa di samping keluarga tercinta..

    ampun maaf dipinta sepanjang perkenalan lewat alam maya..

    1. Fidah Shah says:

      Sudah hampir dipenghujung Ramadhan. Sorry lambat reply Kak Nohas.
      Terima kasih atas persahabatan…moga kekal berpanjangan

  3. Zumal says:

    Wah, terima kasih kerana ada nama saya terselit di sini. Maaf la jarang blogwalking sebab masalah gadjet tak beri kerjasama untuk komen. Semoga kita terus bersahabat…

    1. Fidah Shah says:

      Terima Kasih Zumal atas segala support. Kat FB, ig dan juga blog.
      Semoga suksess selalu..

  4. Padin says:

    hehee tenggelam timbul..
    nak kata tak aktif, selalu je bukak blog hehee

    1. Fidah Shah says:

      Semoga semagat berblogging tetap mantap…
      Terima kasih Padin & Cik Tom juga..

  5. khirkhalid says:

    Wahh nama saya ada hihii.. terima kasih Fidah. Salam berblogging, moga silaturrahim yg terjalin membawa keberkatan bersama buat kita semua.. aamiin.

    1. Fidah Shah says:

      Amiin..semoga persahabatan dan silaturrahim berkekalan..
      Moga suksess selalu untuk Tuan Sifu 🙂

Leave a Reply

Related Post