My Stories Product Review

Bubur Berlauk & Sakit Gigi

Assalamualaikum

Betul ke kalau sakit gigi kena makan bubur?

Jawapan : Tak semestinya. Tapi kalau nak cari yang tak payah mengunyah banyak-banyak, carilah bubur.

Bubur Berlauk – Macam-macam ada.

Kalau google lokasi, tempatnya di Seksyen 4 Tambahan, Bandar Baru Bangi.

Tapi, disebabkan saki gigi dan sementara tunggu sakit gigi kurang, kita order bubur berlauk guna food panda aje lah…Dah selamat ngap pun…huhu 😀

Komen: Rasa sedap. Macam-macam lauk ada kat dalam bubur tu (ikan bilis, telur masin, cili jeruk, kacang goreng, lada potong dan macam-macam lagi).

Semoga diberikan kesembuhan dan dimudahkan segala urusan.

Aameen.

Sekian. Wassalam.

2 thoughts on “Bubur Berlauk & Sakit Gigi”

Leave a Reply