The Erasable Pen




Assalamualaikum

Sewaktu berjalan jalan di Nu Sentral saya singgah di kedai Typo. Nak cari pen katanya.

Bahaya masuk kedai ni sebenarnya. Sebab peralatan tulis memang menarik. Pen, buku nota dan macam-macam lagi.

Dan…seperti yang dijangka, Akak terjebak juga. Arrrgggghhhhhh

Ha……ambik. 3 pen…15 hengget. Ada bermacam warna. Chantikkkkk.

Warna pilihan

Segalanya lebih mudah sekarang. Tak payah nak cari liquid paper, pemadam pen dan yang sewaktu dengannya.

Be creative without limitations

Sekian. Wassalam.

5 thought on “The Erasable Pen”

  1. pandai juga depa punya quotes tu nak pancing orang beli hehe..

  2. anies says:

    alaa sy br je beli pen sbb nk training mggu dpn kalau tau ada pen ni sy cari

  3. Anonymous says:

    time buat master, baru dapat guna pen nie byk kali. best… cuma kalau kertas kena panas melampau, tulisan guna pen nie kat kertas akan hilang. nak dapatkan balik tulisan hilang tu, kertas tu kena masukkan dalam peti sejuk.

  4. nohas says:

    ada gak erasable pen..dulu2 jenuh tenyeh eraser pen..kadang2 sampai koyak kertas…hehe…

  5. khirkhalid says:

    Dulu zaman sekolah pernah juga ada pen mcm ni, tapi tak kreatif dan menarik mcm yg sekarang. Cuma kena hati2 juga klu sain dokumen2 penting, takut ada yg padam pulak hehee

Leave a Reply

Related Post