Cerita My Stories

Face Mask

Assalamualaikum

Kalau pergi mana-mana kedai yang jual face mask, semuanya dah out of stock.

Dari KL sampai ke Bangi…semuanya dah habis.

Out of stock sudah…

Jadi sekarang, guna aja apa yang ada. Tawakkal aja lah bila naik public transport atau nak ke mana-mana.

Kalau nak cari jugak mask, tinggal yang ala2 k-pop tu aje. Tak tau la berkesan ke tidak..

Macam2 kaler ada
Made in China…

Semoga Allah melindungi kita semua.

Dan berdoa…

Sekian. Wassalam.

9 thoughts on “Face Mask”

  1. kalau nak buat gempak dan terpaksa la sangat …boleh juga pakai seluar dalam lelaki..pastikan seluar yang masih dan bersih la

  2. Mmg risau skrng ni baiik naik public transport ataupun berada di mana2 lokasi public. Moga kita semua sentiasa dilindungiNya.. tu je yg kita mohon, sbb yg lain2 tu jadi asbab je klu nak berlaku.. Allahuakbar.

Leave a Reply