Face Mask




Assalamualaikum

Kalau pergi mana-mana kedai yang jual face mask, semuanya dah out of stock.

Dari KL sampai ke Bangi…semuanya dah habis.

Out of stock sudah…

Jadi sekarang, guna aja apa yang ada. Tawakkal aja lah bila naik public transport atau nak ke mana-mana.

Kalau nak cari jugak mask, tinggal yang ala2 k-pop tu aje. Tak tau la berkesan ke tidak..

Macam2 kaler ada
Made in China…

Semoga Allah melindungi kita semua.

Dan berdoa…

Sekian. Wassalam.

10 thought on “Face Mask”

  1. mrhanafi says:

    kalau nak buat gempak dan terpaksa la sangat …boleh juga pakai seluar dalam lelaki..pastikan seluar yang masih dan bersih la

    1. Fidah Shah says:

      Mungkin tidakkkk

  2. khirkhalid says:

    Mmg risau skrng ni baiik naik public transport ataupun berada di mana2 lokasi public. Moga kita semua sentiasa dilindungiNya.. tu je yg kita mohon, sbb yg lain2 tu jadi asbab je klu nak berlaku.. Allahuakbar.

    1. Fidah Shah says:

      Aameen..aameen..Moga kita semua dilindungi

  3. anies says:

    teringat gmbr yg pakai pad n jadikan mask… adehhh

    1. Fidah Shah says:

      Tengok jugak gambar tu. Sabo aje

  4. nohas says:

    macam2 gaya ada…..berusaha!

    1. Fidah Shah says:

      Ya betul..yang penting ikhtiar…

  5. insyallah semoga kita dilindungi selalu =)

    1. Fidah Shah says:

      Aamiin. Thanks Siti

Leave a Reply

Related Post