Family

Masjid Besi

Assalamualaikum.

Lately ni, mood berblogging dah ke laut. Tapi bila tengok ada kawan2 yang masih aktif, rasa bersemangat siket nak hapdet blog hari ni.

Lebih kurang dua minggu lepas, sempat juga Mak sekeluarga ke Putrajaya. Nak gi jauh2 tak sempat. Maklum ler.. kekangan masa.. 😅

Kebetulan masa tu dah pukul 6 lebih, jadi Mr Hubby ajak bersolat di Masjid ini dan tunggu sampai waktu Maghrib. Alhamdulillah. Dapat kami solat Maghrib berjemaah di situ.

First time pergi sini masa bulan Ramadhan lepas…(padahal dah bertahun masjid ni wujud dan tak ada lah jauh sangat dari rumah). Masa tu nak cari port cantik untuk ambik gambar anniversary yang ke 18 (huhu.. sabo aje..). Alhamdulillah. Gambar ok 😍


Reka bentuk Masjid ni memang cantik. Lain dari yang lain. Pemandangan kat situ pun menarik. Especially masa sunset.

Mak suka…😊

Sekian. Wassalam.

8 thoughts on “Masjid Besi”

  1. Selalu juga solat kat sini klu ada urusan di Putrajaya. Pernah juga lepas solat bertenang jap, bersandar di bhgn luar ruang solat smpi terlena kena hembusan angin ptg kat masjid ni.. subhanallah.

  2. pernah juga solat beberapa kali kat sini. last time masa ada event milo run.. pastu hujan lebat. berlari lah dalam hujan..

Leave a Reply