Young Living Lantern Diffuser




“Apa yang buat dinda tak tidur malam”

“Tak ada apa kanda. Dinda boleh tidur lena kalau ada lavender essential oil. Apa lagi kalau di diffuse dengan Young Living Lantern Diffuser. Terus dinda tidur mati sampai pagi”…

Ingat kedai piza aje boleh buat iklan macam tu….haha

Hari ni Kak Fiffy nak cerita tentang lantern diffuser. Dah lama teringin nak beli. Alhamdulillah, bulan ni dapat tangkap sebijik.

Selain dari dijadikan sebagai lampu perhiasan, lantern diffuser boleh dijadikan sebagai lampu tidur. Ada 3 mode (High boleh dipasang sehingga 5 jam, Low (8 jam) dan intermittent (10 jam).

Diffuser ni boleh bertukar-tukar warna. Tu yang best. Ada 7 warna semuanya (merah, oren, kuning, hijau, pink, biru, purple). Kalau tak nak tukar-tukar warna, boleh di set pada 1 warna kegemaran.

Jadi tunggu apa lagi. Kan Kakak, Abang, Pak Long, Mak Ngah, Cik Su semua dapat bonus hujung tahun ni. Boleh la beli lantern diffuser 1. Nak beli 2 pun boleh…Jom Beli.

Sekian. Wassalam.

6 thought on “Young Living Lantern Diffuser”

  1. Zumal says:

    Wah, menariknya. Rasanya macam nak beli 1

    1. Fidah Shah says:

      Jom beli satu Zumal. Diffuser yang ada lampu boleh tukar warna. Lip lap2 gitu.

  2. khirkhalid says:

    Wahh.. romantik juga lampu tu.. menarik!

    1. Fidah Shah says:

      Tunggu apa lagi. Mari le beli satu… 😊

  3. anies says:

    bila pasang bimbang x leh bgn je nnt hehehe

    1. Fidah Shah says:

      Jangan la gitu.. Hihi

Leave a Reply

Related Post