Stesen Komuter




Assalamualaikum.

Ada orang tanya, kenapa you suka ambik gambar kat komuter station?

Tak ada sebab specific sebenarnya. Cuma nak mengisi masa sambil-sambil tunggu komuter. Terutamanya bila komuter tak tiba pada waktu yang dijanjikan.#aduhai. Gambar tak adalah secanggih mana, tapi bolehlah buat2 hilang boring.

Rain and nostalgia

Sunset @ Bandar Tasik Selatan

Railway Track @ Bandar Tasik Selatan

Rain @ Bandar Tasik Selatan

Sunrise

Payung Legend Kak Ton 😉

 

Sekian. Wassalam.

#whitebarleyphoto #stesenkomuter #caramengisimasasenggang

10 thought on “Stesen Komuter”

  1. Cantik-cantik foto nya kak..

    1. Fidah Shah says:

      Alhamdulillah. Terima kasih..

  2. Mang Lembu says:

    gambar yang diambil di stasiun memang kadang unik dan menjadi istimewa jika pengambilan gambarnya memiliki view yang menarik

    1. Fidah Shah says:

      View yang cantik, rugi kalau tidak sempat diambil gambarnya. Tq.

  3. anies says:

    stesen tersibuk lps KL sentral 😉

    1. Fidah Shah says:

      Betul…tapi kalau nak tumpang solat, surau dia selesa juagk..

  4. Khir Khalid says:

    Gambar2 mcm ni tersimpan sentimental value yg tersendiri. Bila tengok, kdg2 ada timbul perasaan sayu juga.

    1. Fidah Shah says:

      Betul. Stesen keratapi unik tau..

  5. nohas says:

    boring gak kalau yg ditunggu lambat tiba…

    1. Fidah Shah says:

      Betul. Kadang2 tak tau apa nk buat. Tu yg melilau cari port ambik gambar..hihi

Leave a Reply

Related Post