Cerita

Why No Photo?

Assalamualaikum. Baru-baru ni ada masalah dengan blog. Bila buat entri, tak boleh nak upload gambar. Mana boleh entri tak ada gambar??..hehe. Betul tak? Beberapa hari jugak la masalah ni ada. Nak buat entri baru memang tak dapat ler. Jadi, bermacam-macam cara dicuba. Segala tutorial di youtube mengenai masalah tak boleh upload gambar atau gambar hilang …

Continue Reading
Hobby

Terapi Benang Dan Jarum

Assalamualaikum… Dah lama tak upload gambar berkaitan dengan aktiviti jahit menjahit. Tapi Akak nak bagi tau, menjahit kadang kala boleh membuat kita sangat fokus. Boleh jadi terapi minda. Boleh lupa kejap masalah dunia :). Ada ketika, tak sedar masa berjam-jam sudah berlalu. Part paling best, kalau hasil kejadiannya kemas dan memuaskan. Bangga. Kembang kempis hidung …

Continue Reading