Sewing Diary

Terapi Benang Dan Jarum

Assalamualaikum… Dah lama tak upload gambar berkaitan dengan aktiviti jahit menjahit. Tapi Akak nak bagi tau, menjahit kadang kala boleh membuat kita sangat fokus. Boleh jadi terapi minda. Boleh lupa kejap masalah dunia :). Ada ketika, tak sedar masa berjam-jam sudah berlalu. Part paling best, kalau hasil kejadiannya kemas dan memuaskan. Bangga. Kembang kempis hidung …

Continue Reading
Cerita

Anies & You

Assalamualaikum… Kunjungan Abam Posmen hari ini membawa bingkisan untuk Akak…😊 Pastinya kiriman daripada Blogger Anies. Terima Kasih Anies..Moga dimurahkan rezeki selalu. Semoga persahabatan dan silaturrahim juga berkekalan. Aamiin. p/s: sorry, lately ni slow siket aktiviti BW…😌 Kawan2, jom ramai-ramai kita melawat ke blog Anies. Macam-macam cerita ada. Sila layari Blog Anies & You (http://aniesandyou.blogspot.com) Sekian. …

Continue Reading
Cerita

Stesen Komuter

Assalamualaikum. Ada orang tanya, kenapa you suka ambik gambar kat komuter station? Tak ada sebab specific sebenarnya. Cuma nak mengisi masa sambil-sambil tunggu komuter. Terutamanya bila komuter tak tiba pada waktu yang dijanjikan.#aduhai. Gambar tak adalah secanggih mana, tapi bolehlah buat2 hilang boring.   Sekian. Wassalam. #whitebarleyphoto #stesenkomuter #caramengisimasasenggang

Continue Reading