Cerita Family

Senja

Assalamualaikum

Senja. Dulu-dulu, kalau time senja tak masuk rumah lagi, mesti arwah Mak dah bising.Tak kan bolehnya nak berkeliaran luar rumah time-time senja ni.

Tapi semalam, time senja Akak ada di Putrajaya. Kebetulan anak Akak (Adham) jumpa kawan kat Alamanda. Jadi boleh ‘angkut’ satu keluarga pergi ke Putrajaya. Nasib baik juga Cik Abang nak layan Akak ambik gambar sunset. (Thank You Laling ❤).

Jadi kami ke Taman Rekreasi Air ni. Alhamdulillah cuaca ok. Matahari senja pun cantik.

Jom kita tengok gambar-gambar lain.

And gambar last, Akak Photographer ni tengah sibuk cari port dan angel yang sesuai katanya…😅😅😅

Ok. Tu aje nak cerita pasal aktiviti semalam.

Sekian. Wassalam.

#putrajaya #whitebarleyphoto #fidahabu

 

8 thoughts on “Senja”

Leave a Reply