Essential Oils

After One Year Together

Assalamualaikum…

Hari ni Akak nak cerita tentang sebuah kesetiaan. Masti best bila kesetiaan membuahkan hasil. Betul tak?..Buktinya macam gambar ni…

Hari Rabu lepas, young living ada hantar essential oil ni kerana kesetiaan Akak bersama mereka selama 12 bulan…Minyak ini nama dia ‘loyalty’

Best tau bau dia..

Kalau korang nak dapat minyak macam tu, jom join Akak…

Ni gambar kenangan…masa mula-mula beli young living premium starter kit setahun yang lalu. Kejap aja rasa dah setahun.

Ok. Tu aje nak update hari ni.

Sekian. Wassalam.

1 thought on “After One Year Together”

Leave a Reply