Rahsia Kekal Cergas




Assalamualaikum.

Nak cerita sikit pasal jadual harian kaum ibu dan rahsia kekal cergas dengan Ningxia Red.

Kerja-kerja kaum ibu ni, tak berakhir di office saja tau. Bila nak sampai rumah, macam-macam perkara nak kena settle.

Mula-mula nak ambik anak di transit. Lepas tu nak masak untuk makan malam. Lepas masak, kenalah kemas-kemas pulak kan. Kalau anak ada kerja rumah, kadang kala kena tolong ajar. Kalau nak buat semua tu, memang penat. Bak kata orang, boleh terlepek dibuatnya.

Tapi sekarang, Akak nak share sesuatu yang membantu untuk kekal cergas.

Minumlah Ningxia Red keluaran Young Living ni. Berdasarkan testimoni sendiri, badan rasa lebih cergas. Dan Akak tengah test lagi ni….Bila minum Ningxia Red secara konsistent (Contohnya pagi 30ml & malam 30ml), mata rasa semakin terang. Nota: Akak ada masalah rabun, walaupun tak begitu kritikal.

Selain dari Ningxia Red, Akak juga diffuse (nak senang boleh hidu/ direct inhalae essential oil En-R-Gee) Bertambah-tambah lah cergasnya. In shaa Allah, lepas kemas rumah, sebakul baju boleh lipat 😀

Itulah rahsia kekal cergas nya. Jadi, tunggu apa lagi. Jom minum Ningxia Red dan diffuse essential En-R-Gee.

Sekian. Wassalam.

6 thought on “Rahsia Kekal Cergas”

  1. anies says:

    apa rasanya?

  2. Anisayu says:

    Seperti nya menambah tenaga
    Menyehatkan mata
    Membantu cepat ibu rumah tangga
    Jadi indah sugar ya sekeluarga

  3. nohas says:

    best nih…mcm vivix jg harganya…huhu..

  4. Cocok buat saya nih, harga berapa ya? Jadi pengen nih.

  5. Khir Khalid says:

    Nampak sedap ni.. menyegarkan juga. Menarik.

  6. Catcilku says:

    ini semacam suplemen atau gimana ya? salam kenal

Leave a Reply

Related Post