Live Your Passion Rally




Assalamualaikum

Hari Sabtu lepas Akak berpeluang untuk join satu program anjuran Young Living.

Program itu bertempat di Sunway Putra Hotel. Memang menarik dan meriah. Akak memang suka sangat dengan deco nya yang berkonsepkan Tiffany Blue.

Event ini bermula pada pukul 9 pagi (pendaftaran) dan dipenuhi dengan pelbagai acara yang menarik. Ada game, ada cabutan bertuah, ada sesi berkongsi pengalaman, pengenalan pada produk-produk Young Living yang baru dan yang penting, sarapan disediakan..

Selain dari itu dapat juga berjumpa secara live dengan leader-leader Young Living serta dapat berkenalan dengan kawan-kawan baru (dan berjumpa dengan kawan-kawan lama).

Lagi satu yang best adalah door giftnya. Setiap meja juga disediakan minuman Ningxia Red (gambar pertama), iaitu satu produk minuman kesihatan berasaskan wolfberry.  Kalau kat rumah, nak minum kena sukat-sukat (sebab harganya…aduhai. Tapi kualitinya tip top okay). #akaksuka

Akhir kata, best tau event ni. Satu pengalaman menarik.

Ok. Itu saja nak update…Sekian. Wassalam.

 

5 thought on “Live Your Passion Rally”

  1. Khir Khalid says:

    Acara mcm ni secara tak langsung membantu suntik motivasi utk terus maju sbb kebiasaannya dikelilingi org2 beraura positif. Lagi satu, air tu mahal mmg sebaiknya dinikmati sehabis puas hehe 🙂

    1. Fidah Shah says:

      Air mahal dibuang jangan…: D
      Betul. Perlu juga majlis yang macam ni untuk berjumpa dengan kawan lama dan baru. Orang kampung Mak kata..networking

  2. nohas says:

    cantik kaler tema…banyak door gift..

    1. Fidah Shah says:

      Suka kaler tema dan door gift tu

  3. anies says:

    dapat jumpa org2 hebat…best nyaaaa

Leave a Reply

Related Post