Goji Berries & Teh Hijau



Assalamualaikum..

Hari ni Akak nak cerita sikit pasal Goji Berries atau Goji wolfberries. Goji berries ni bersifat anti-oksida, anti-aging, membantu meningkatkan tenaga dan ada banyak kebaikan lagi.

Di negara China, Goji Berries sangat istimewa terutamanya pada masyarakat Zhongning (di Ningxia). Goji berries di tempat ini dikatakan yang terbaik di dunia.

 

Teh hijau pula, memang tidak dinafikan kebaikannya untuk kesihatan. Ianya juga amat baik untuk mengurangkan serta mengawal bentuk badan ( tapi jangan la pulak korang minum dengan gula yang berkati-kati). Kalau tak percaya, marilah cuba.

Sekian. Wassalam.

Baca juga rahsia kekal cergas diĀ sini

Nota: Semalam ada berita baik dari Young Living. Untuk YL Leader @ Mak Minyak saya, terima kasih banyak for the guidance, support and time. Mak Minyak saya (Ms Evany) sangat commited menjawab soalan Akak tak kira siang dan malam. Untuk the team, customers, buyers dan kawan-kawan…terima kasih banyak2 atas segala support. Semoga dimurahkan rezeki selalu dan dimudahkan segala urusan. Aamiin…..

 

6 thought on “Goji Berries & Teh Hijau”

  1. etuza says:

    Minuman teh hijau ni bagus untuk kesihatan ..berupa minuman detok

  2. mangsabd says:

    teh hijau memang beda

  3. Okje says:

    Banyak je teh hijau kat rumah tapi buatnya jarang FS….. Mcm ikut musim pulak. Ada masa asyik buat teh hijau je ada masa terus malas hihi…..
    Tp masalahnya tak kurus kurus hahahhaa

  4. Zumal says:

    Boleh cuba ni

  5. nohas says:

    dua2 antioksida yg power…2 kaler..

  6. anies says:

    lately sy mmg minum teh hijau tp pastu siap laa ke tandas sokmošŸ˜†

Leave a Reply

Related Post