Bestnya Ada Scrub Neem




Assalamualaikum.

Hari ni Akak nak cerita pasal Scrub Neem lagi. Best tau guna Scrub Neem ni. Kulit terasa lebih lembut dan segar. Rasa macam baru balik dari spa pun ada..

Daun neem atau semambu sangat sinonim dengan bahan penawar untuk melegakan penyakit kulit.

Daun neem atau semambu mengandungi anti bakteria, anti parasit dan anti kulat.

Sekarang, tak perlu lagi susah-suasah untuk mencari daun neem atau semambu kerana sudah ada Scrub Neem.

Lagi best kalau ada Scrub Bidara sekali.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi En Mohamed di 0193153550

Apakah mereka tidak memperhatikan bumi? Berapakah banyaknya Kami tumbuhkan dibumi itu pelbagai macam tumbuhan yang baik – Al Syu’ara:7

Sekian. Wassalam.

Scrub Neem. Klik SINI

Scrub Bidara. Klik SINI

Kenapa perlu scrub badan? Klik SINI

15 thought on “Bestnya Ada Scrub Neem”

  1. anies says:

    bgs utk yg ada masalah kulit ni

    1. fidahshah says:

      Betul tu Anies..Akak setuju

      1. Jadi wanita cantik itu sungguh rumit ya? Butuh biaya.

  2. fidahshah says:

    Thanks Anies…
    Terima kasih juga tolong support blog saya…😘

  3. mesti best tu, syok juga sesekali buat scrub

    1. fidahshah says:

      Memang best…Sesekali manjakan diri kata org..

  4. Anisayu says:

    Membuat kulit lembut
    Saya pun berminat ikut

    1. fidahshah says:

      Sila la beli
      Kalau terlambat nanti rugi
      Boleh dipakai setiap hari
      Kulit lembut berseri-seri

  5. nohas says:

    bestnya scrub badan…asas daun-daunan…

  6. Etuza says:

    Salam kunjungan..blog Fidah terbawah dalam bloglist 1 di blog Etuza. Kurang pasti kenapa tak naik bila ada entri baru. Apapun blog ini selamat dalam blog list Etuza tak di gugurkan..Tahniah

  7. Lynn says:

    waalaikummusalam
    menarik

  8. Belum ada postingan baru ya, cocok buat wajah lelaki seperti saya?

  9. Etuza says:

    Teruskan promosi pasti ada yang nak oder…

  10. Khir Khalid says:

    Mmg bagus ada scrub mcm ni terutama sekarang ni bnyk toksik bila keluar di bandar2. Bagus utk kebersihan dan kesihatan kulit dan badan ni.

Leave a Reply

Related Post