Product Review

Review Filem Pulang

Assalamualaikum. Sejujurnya, selepas tengok trailer filem PULANG, memang rasa nak tengok filem ini sepenuhnya. Nampak best dan pastinya tak sama seperti cerita-cerita biasa yang berkisar tentang percintaan anak orang acah-acah kaya, projek juta-jutaan, perempuan/lelaki berebut boyfriend/girlfriend dan yang sewaktu dengannya… Dan akhirnya, pada 28 July 2018, berjaya jugak tengok filem ni. Sinopsis Filem PULANG 2018 …

Continue Reading
Cerita

Terima Kasih Anies

Assalamualaikum Beberapa hari lalu Akak dapat pesanan bertulis dari Abam Posmen. Abam Posmen kata, dia nak hantar barang, tapi Akak tak ada kat rumah. Jadi Akak kena ambik sendiri barang di Pejabat Pos. Alhamdulillah…baru semalam dapat pergi ambil… Meh close up siket… Rupanya Akak dapat kiriman dari Blogger Anies. Terima kasih Anies. Sebenarnya dah banyak …

Continue Reading