Cerita

Suatu Hari Di KLCC

Assalamualaikum

Hari ni selsema siket. Asal kejadiannya sebab makan udang masa sahur tadi. Akak ni allregic udang sebenarnya.

Bila dah selsema, kena lah ambik angin luar. Tak bole lama-lama duduk dalam tempat ada aircond. Jadi, ini lah aktiviti tengah hari tadi.

Rasa macam pelancong pulak bila sama-sama menyibuk ambik gambar, sekali dengan pelancong dari China, India dan tak tau la negara mana.

Macam-macam gaya nak ambik gambar tadi. Kejap berdiri, kejap duduk, kejap bersimpuh. Cuma meniarap aje Akak tak berani lagi buat kat depan KLCC tu. Lagi pakai baju kurung, nanti ada pulak orang kata ” Mak Cik ni buang tebiat ke”…hihi

Anyway, thanks to Adik Syaza, sebab tolong temankan aktiviti Akak ni. 
Best pulak rasa dapat ambik gambar.

Ni pulak (gambar atas) kat area Taman KLCC. 
Tak cukup area depan, kita ambik gambar taman pulak.

Bila lagi kan…

Ni pemandangan dari Taman KLCC…
Ok. Tu aje nak hapdate.
Sekian. Wassalam.

5 thoughts on “Suatu Hari Di KLCC”

Leave a Reply