Melaka River Cruise




Assalamualaikum

Kalau roboh kota Melaka
Papan di Jawa hamba diri kan…
Kalau sungguh bagai di kata…
Sambung???
Melaka… Night view
Round sungai
Lepas ni boleh bawak family pulak

Hari ini Akak berada di Melaka kerana ada program team building.
Jadi malam ni sempat pergi jalan-jalan naik river cruise..

Tu aje nak cerita.
Wassalam.

Tags:

11 thought on “Melaka River Cruise”

  1. dear anies says:

    jumpa biawak x?😊

    1. admin says:

      Nasib baik tak jumpa..hihi

  2. paridah says:

    WAH KAT MELAKA YA FIDAH

    1. admin says:

      Dah balik Kak Pi. Dah kerja macam biasa

  3. I am LZ says:

    LZ pernah naik river cruise ni WB, best jugak. Happening.
    Dapat pula pengemudi boat peramah. Dia terangkan kisah sejarah Melaka, bangunan di sekeliling di selang-seli lawak so kita tak rasa bosan..

  4. Sha says:

    nampak best! belum pernah lagi naik river cruise ni.. ^_^

  5. himawan sant says:

    Cantiknya trip menyusuri sungai Melaka ini … , terkesan romantis.

  6. wah bestnya. banyak kali pergi melaka tpi tak naik pun river cruise.

    btw om follow sini #129 , jemput singgah blog

    https://ombakbergigis.blogspot.my/

  7. Khir Khalid says:

    Tempat ni malam mmg cantik.. suka naik cruise tu tenang2kan fikiran hehee

  8. Pingback: buy cialis
  9. Pingback: mymvrc.org

Leave a Reply

Related Post