Menjejaki Jutawan Senyap




Assalamualaikum
Anda pernah baca buku ‘Menjejaki Jutawan Senyap’ karya Dato’ Dr Hj Rusly Abdullah (Chef Li)?
Secara ringkasnya, buku ini menceritakan tentang pengalaman beberapa orang yang telah berjaya dalam bidang perniagaan. From zero to hero. 
Selain daripada buku ‘Menjejaki Jutawan Senyap’, ada beberapa lagi buku hasil karya Chef Li yang sangat menarik untuk dibaca. Antaranya:
  • Aku Tak Nak Miskin
  • Biar Kecil Asalkan Berhasil
  • Petunjuk Jalan Kekayaan
  • OKB – Orang Kaya Bertakwa
Semua buku-buku tersebut memang memberi inspirasi kepada pembaca terutamanya bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan. 
Tapi…kalau masih tidak ada buku tersebut juga tidak mengapa kerana jika anda menyertai Talk Show ‘Menjejaki Jutawan Senyap’, anda berpeluang untuk berjumpa sendiri dengan Chef Li.
Dengan menyertai Talk Show ini, anda boleh berbincang dan berkongsi luahan hati untuk menilai di mana kekurangan diri yang menghalang kejayaan sebagai usahawan berjaya.
Apa manafaat Talk Show atau program ini?
  • Dapat mengenali 7 ciri jutawan senyap
  • Mengetahui apa yang tersirat disebalik jutawan senyap
  • Mengetahui langkah untuk memulakan bisnes ke arah menjadi jutawan
  • Mendapat tips-tips penting untuk mengelak perangkap yang meruntuhkan perniagaan.

Anda harus belajar dari mereka yang arif tentang selok belok perniagaan. Cara yang terbaik adalah dengan mencari mentor atau belajar dari mereka yang telah membuktikan bahawa mereka adalah usahawan berjaya.

Jadi, tunggu apa lagi. Jangan lepaskan peluang keemasan untuk belajar dengan lebih mendalam tentang ilmu perniagaan dan keusahawanan.
Cepat, cepat…jangan lambat lambat.
Maklumat tentang tempat dan masa, sila rujuk di bawah. Jangan lupa hubungi wakil kami untuk book tempat.
3 Mac 2018 (9.30am – 12.00 pm)
Kuala Terengganu
Najib : 012 9460634
4 Mac 2018 (8.00pm – 11.00pm)
Kota Bharu
Prof Aziz : 013 9829918
5 Mac 2018 (8.00pm – 11.00pm)
Besut
Shukri : 019 9858811
9 Mac 2018 (10.00am – 1.00pm)
Johor Bahru
Muslim : 017 7762677
10 Mac 2018 (10.00am – 1.00pm)
Melaka
Faris : 013 3987699
11 Mac 2018 (10am – 1.00pm)
Setapak
Fauzal : 018 7700047
11 Mac 2018 (3.00 pm – 7.00 pm)
Seksyen 7, Shah Alam
Mastor : 013 6842835
12 Mac 2018 (10.00 am – 1.00 pm)
Bangi
Faisal : 016 6098494
13 Mac 2018 (10.00 am – 1.00 pm)
Seremban
Dr Karim 019 6220620
Yuran : Percuma
***Tempat adalah terhad
Sekian. Wassalam.

8 thought on “Menjejaki Jutawan Senyap”

  1. dear anies says:

    sy bc sekali lalu je dulu ms kt pesta buku🙈

  2. dear anies says:

    sis maaf ya hadiah blom pos lg🙏🙏🙏🙏

  3. nohas says:

    bagus utk cari ilmu bisnes..percuma lg…

  4. Amir Mazlan says:

    ingat nak cari jugak buku chef li ni tapi jarang-jarang pulak jumpa kat kedai buku. selalu yang biasa nampak buku motivasi dr. tuah..

  5. Hans says:

    wah
    macam menarik buku nih

  6. mrhanafi says:

    saya suka penulisan dia nie..

  7. hainom OKje says:

    Wahhhh…..mcm nak start bisness je tu nampaknya ….Apa pun moga berjaya ye FS

  8. Khir Khalid says:

    Saya ada buku2 dia.. mmg suka baca buku2 mcm ni utk personal development. Antara insan berjaya yg saya kagumi. Thanks sharing Fidah.

Leave a Reply

Related Post