Pangkah Kelendar




Pangkah kelendar biasanya orang buat kalau sedang menghitung hari. Nasib baik tak kira jam.

Tak kiralah menghitung hari untuk apa pun. Terutamanya di bulan Disember ni. Mesti dah ada macam-macam plan. Ada yang nak pergi holiday, ada yang balik bercuti, ada yang nak bernikah atau bertunang, ada yang anak nak bersunat dan macam-macam lagi.

…dan Akak pun tengah sibuk menghitung hari. Tak sabar rasanya nak bercuti. Walaupun tak pergi jalan jauh-jauh, tapi nak bercuti jugak…hihi
Inilah masanya nak spend masa dengan family..

Korang tak bercuti ke hujung-hujung tahun macam ni?

Sekian. Wassalam.
2nd pic : google

10 thought on “Pangkah Kelendar”

  1. nohas says:

    selamat bercuti…hujung tahun byk kerja..huhu..

    1. admin says:

      Belum lagi dapat bercuti ni…sebab tu menghitung hari 🙁

    1. admin says:

      Sedang menunggu hari. In shaa Allah..

  2. saya juga suka pangkah kalendar ketika nak menunggu hari gaji..

    memang ada feel and thrill tu

    1. admin says:

      Betul jugak tu..
      Hari gaji adalah hari yang ditunggu

  3. Khir Khalid says:

    Mmg waktu terbaik bersama keluarga.. cuti sekolah hujung tahun mmg rasa berbeza dgn cuti2 yg lain. Mcm rasa relax sikit walaupun dah lama habis sekolah 😀

    1. admin says:

      Ambik feel anak2 cuti sekolah…terasa jugak auranya 😀

  4. dear anies says:

    sy br je blk bercuti..x leh lelama sbb cuti dah habis 😉

    1. admin says:

      Tak pe…thn depan bole gi bercuti lagi. Kita tunggu cerita kat blog anies

Leave a Reply

Related Post