Cerita

Pangkah Kelendar

Pangkah kelendar biasanya orang buat kalau sedang menghitung hari. Nasib baik tak kira jam.

Tak kiralah menghitung hari untuk apa pun. Terutamanya di bulan Disember ni. Mesti dah ada macam-macam plan. Ada yang nak pergi holiday, ada yang balik bercuti, ada yang nak bernikah atau bertunang, ada yang anak nak bersunat dan macam-macam lagi.

…dan Akak pun tengah sibuk menghitung hari. Tak sabar rasanya nak bercuti. Walaupun tak pergi jalan jauh-jauh, tapi nak bercuti jugak…hihi
Inilah masanya nak spend masa dengan family..

Korang tak bercuti ke hujung-hujung tahun macam ni?

Sekian. Wassalam.
2nd pic : google

10 thoughts on “Pangkah Kelendar”

  1. Mmg waktu terbaik bersama keluarga.. cuti sekolah hujung tahun mmg rasa berbeza dgn cuti2 yg lain. Mcm rasa relax sikit walaupun dah lama habis sekolah 😀

Leave a Reply