WW#23 November




Assalamualaikum.
Macam biasa, walaupun segmen wordless wednesday patutnya tak payah tulis apa-apa, tapi saya nak tulis jugak.

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan November.
Kejap aje rasa…

Bulan November atau dekat-dekat nak hujung tahun, biasanya orang kaitkan dengan musim luruh  tengkujuh.

Credit : Google

Ada juga yang kaitkan bulan November dengan cuti sekolah dan macam-macam lagi lah.

Apa pun, moga bulan ini dan bulan-bulan seterusnya membawa keberkatan kepada kita semua. Aamiin.

Sekian. Wassalam.

Minta maaf, belum sempat nak BW.
In shaa Allah, kalau ada kesempatan nanti saya singgah.

16 thought on “WW#23 November”

  1. paridah says:

    SEKEJAP SAJADH NOVEMBER YA FIDAH

    1. admin says:

      Kejap aje nanti dah thn baru..

  2. No cantik..bulan 11.

    Tak lama lagi cuti akhir persekolahan

    1. admin says:

      Tak lama lagi budak2 cuti…

  3. nohas says:

    dah nk year end..tak lama lg salji turun (kt negara lain)..hihi..

    1. admin says:

      Kat tempat kita hujan aje turun…haha

  4. hainom OKje says:

    Kan… sekejap je dah hujung tahun….lepas tu sekejap je dah makin tua huhu…

    Moga kita semua diberkati Allah hendaknya

    1. admin says:

      Aamiin..moga sentiasa hidup dlm keberkatan…
      Part tua tu..kalau disebut2 memang takut.. 🙁

  5. raihanah says:

    dah nak tahun baru 2018 pulak

    1. admin says:

      Tu lah…dah tak lama lagi

  6. mamapp says:

    Alahai sekejap aje dh November.

    1. admin says:

      Rasa sekejap sangat kan..

  7. SalbiahM says:

    tulah..sekarang dah start hujan. banjir teruk kat penang. apa pun, welcome november.

    1. admin says:

      November datang lagi…

  8. dear anies says:

    bln ni jg banyakkkkkk kenduri kawen kena attend 😉

  9. Khir Khalid says:

    Happy November.. hujan klu pagi2 jadi sedap nak smbung tidur. Ada kerja pun mood blues je haha 😀

Leave a Reply

Related Post