Cerita

Lauknya Cukup Masin

Assalamualaikum.
Hari ni konon-kononnya nak celebrate birthday kawan. Maka pergilah ke tempat ini.

Tapi agak mengecewakan sebab kebanyakkan lauknya terlebih masin. Nak kata tekak akak sorang, rasanya tak juga sebab semua kawan-kawan pun kata masin.

Nasi Bariyani
Nak senang cerita, makan keropok lagi best…huhu
Lauk aje la masin, dessert dia kira ok jugak.
Akak bagi 4 bintang untuk dessert.
Gambar akak-akak tengah menjamu selera.

Pernah juga makan kat sini beberapa bulan yang lalu. Tempat yang sama, makanan yang hampir sama, tapi rasanya berbeza. Agak-agak kenapa ya?..

Sekian. Wassalam.

Credit: Sho, Juli, Masyi, Kakakmerah

#happybelatedbirthdaymasyi

17 thoughts on “Lauknya Cukup Masin”

Leave a Reply