Food and Watermark




Ambik gambar makanan sambil test watermark baru untuk blog whitebarley kesayangan 🙂
Akak tengah busy, tak sempat nak buat review pasal tempat ni. 
Anyway, makanan dia sedap…’sesedap’ harganya..huhu 
Credit: Mel, Shikin, Juli and Nadia
#naj&belle

23 thought on “Food and Watermark”

  1. watermark yang sangat cantik..

    macam mana nak buat..

    tunjukkan ku Sifu..

    hehehe

    1. admin says:

      Thanks Bro.
      Saya guna apps kat hp aje. Namanya 'logo art'…

    2. ok..

      nanti cuba kalau ingat..

  2. nohas says:

    cantik watermark and the foods nmpk tempting sgt..

    1. admin says:

      Thanks Sis..
      Baru2 nak belajar buat watermark. Nasib baik ada member2 nak ajar & bagi view

  3. dear anies says:

    tampak profesional

    1. admin says:

      Thanks Anies.. 🙂

  4. lapar terus rasanya.

    cantik.. macam mana buat logonya tu?

    1. admin says:

      Thanks Aziana..
      Saya guna apps kat handphone aje. Namanya 'logo art'. Kar situ ada macam2 font. Bole try.
      Lepas tu..kalau nak letak kat gambar, saya guna apps 'iwatermark'..boleh adjust size semua kat situ.

  5. Padin says:

    Aduhai… tengok gambar makanan pulak malam2 ni.. automatik jadik lapo…
    btw, watermark cun.. 😀

    1. admin says:

      Kalau tengok2 balik memang boleh lapo tau. Tapi, mknn kat situ memang ok.

      Thanks Padin 🙂

    1. admin says:

      Sedap Lynn.. nanti boleh la try.

  6. nampak menarik dan macam sedap aje.

    1. admin says:

      Memang sedap Pakcik WP..
      Bole le try nanti.

  7. SalbiahM says:

    Sekali-sekala, treats untuk diri sendiri. Kalau selalu, huhuhu jelah

    1. admin says:

      Sekali sekala memang perlu..
      Hadiah untuk diri sendiri

  8. Nabila Syifa says:

    Cantik gambar. Nampak menyelerakan. Nanti Boleyn ajar beat watermark

    1. admin says:

      Thanks Nabila..
      Buat watermark biasa2 kat hp aje..segan pulak nak ajar

  9. Khir Khalid says:

    Cantik.. watermark boleh bantu personal branding juga 🙂

    1. admin says:

      Thanks Khir..bersemangat lak rasa.
      Nanti bole le ajar nak tukar domain lak.. 🙂

  10. comel watermark. nampak exclusive.

    1. admin says:

      Thanks Dr Ain..
      Baru2 nak belajar

Leave a Reply

Related Post