Kenangan Haji 2016





Assalamulaikum
Akhir-akhir ini saya sibuk sikit mengumpul gambar-gambar kenangan.
Sebelum hilang atau terlupa simpan kat mana-mana baik saya kumpulkan.

Since blog ni pun kadang-kadang dah jadi macam diary, saya nak ‘simpan’ kat sini.
Boleh juga jadi kenangan dan tatapan sendiri, serta anak cucu… 🙂
Juga untuk kawan-kawan (mana yang sudi tengok).

Memories are special moments that tell our stories

Sekian. Wassalam

Kerdit lagu: Pergi Haji (Umi Pipik & UJE)
Sebahagian gambar adalah ihsan dari Rayhar Travels

#whiteberley
#haji2016
#rayhartravels
#mekah

Tags:

14 thought on “Kenangan Haji 2016”

  1. SalbiahM says:

    Kalau gambar tanah suci memang x pernah jemu tengok. Bagus juga letak di blog, moga yang tengok tu akan rasa teringin nak pergi jugak

    1. admin says:

      Rindu sangat kat Mekah kalau tengok gambar tu

  2. Kenangan Haji memang patut simpan sebagai kenangan. Mungkin sekali seumur hidup tu. Lagi satu, boleh bagi semangat kat orang lain (macam saya) juga. 🙂

    1. admin says:

      Moga jadi pemberi semangat pada yang lain…
      Moga semua kawan2 juga dapat sampai ke sana..aamiin

  3. nohas says:

    simpan dlm album sbb time tu tkde digital camera lg..huhu..kenangan haji memori indah mnjadi tetamu Allah..

    1. admin says:

      Itu lah kenangan paling indah dalam hidup..

  4. hainom OKje says:

    Doa doakanlah ye moga sihat tubuh badan saya dan dipanggil untuk menjadi tetamunya.

    1. admin says:

      Aamiin…moga kita semua diberikan kesihatan dan dijemput ke sana…

  5. dear anies says:

    kena cpt2 album / frame kan tu sis…

    1. admin says:

      Tu lah..dah setahun baru sibuk nak cari. Ni kira apa yg jumpa la…

  6. Khir Khalid says:

    Mmg kenangan paling indah.. bila tengok dan ingat balik, mmg sayu..

    1. admin says:

      The best memory ever…
      Moga dapat ke sana lagi…aamiin

  7. Semoga kita semua diberi kesempatan untuk menjadi tetamuNya

    1. admin says:

      Aamiin…aamiin. Moga kita semua dijemput menjadi tetamuNya..aamiin

Leave a Reply

Related Post