Tokyo Tower




Assalamualaikum

Hari ke 2
Sebab balik pun dah malam, jadi hanya sempat ke Tokyo Tower.

So, nak tepek gambar kat sini buat kenangan.

Ni gambar-gambar dari Tokyo Tower. Sorry, gambar tak clear sangat. Mak pakai kamera handphone cap ayam aje..:)

Night view
Cahaya lampu yang menerangi malam
Pemandangan Tokyo Tower waktu siang. Gambar diambil dari bangunan lain 🙂
Ni pulak kisah ambik gambar dari tempat yang sama dari petang sampai ke malam…
Nota: bukan di Tokyo Tower
Ni masa petang
Seperti biasa….saya suka sangat view waktu senja
Ni masa dah malam…
Sekian. Wassalam.
#fidahshah #whitebarleyblogspot #tokyo
Tags:

5 thought on “Tokyo Tower”

  1. mrhanafi says:

    untung la dah dapat pergi Tokyo.

    hehehehe

  2. paridah says:

    WAH FIDAH JALAN2 KE TOKYO YA BESTNYA

  3. waalaikummusalam
    wah gie tokyo bestnya

  4. dear anies says:

    berapa harga tix naik tower ni?

  5. hainom OKje says:

    Cap ayam ke cap itik ke yg penting dapat ambik gambar.
    Seronoknya dapat tengok negara orangkan

Leave a Reply

Related Post