Assalamualaikum

Antara perkara yang selalunya menjadi masalah pada saya adalah pengenalan diri dengan cara ‘biometric’ atau cap jari (menggunakan peralatan elektronik).

Maklumlah, jari jemari mak ni lemah lembut, licin, tulus, mulus dan yang sewaktu dengannya..huhu.

Tak kiralah kat airport (immigration), bank atau mana-mana. Memang selalunya problem.
Alhamdulillah, masa di air port tadi, lepas jugak walau selepas beberapa percubaan….

Semoga perjalanan kali ini dimudahkan…aamiin.

Espresi muka bila kena pergi travel sorang2..

Sampai agak lewat juga tadi..jadi tak sempat nak survey jalan untuk pergi jauh-jauh.
Jadi malam ni, jalan dekat-dekat area hotel saja.
Sempat jugak lah gi cari supermarket beli buah-buahan 😀

#tokyo – niteview
#tokyo – niteview
Kan dah bagi tau nak makan buah aje kalau pergi sini 🙂

Sekian. Wassalam

1st pic : Google

#fidahshah #whitebarleyblogspot #tokyo

Related Posts

4 thoughts on “Biometric Authentication

Leave a Reply