A Vegetarian




Assalamualaikum..

Inilah hidangan makanan yang dihadapi sewaktu beberapa hari lunch kat sini.
Alhamdulillah….ada jugak orang nak kasi makan.

Sebab presentation dia cantik, saya nak tepek kat sini…
Mana tau boleh jadi idea untuk makanan-makanan yang lain.

Walaupun tak sama dengan rasa nasi lemak atau nasi bariyani, tapi cukuplah untuk alas perut.

Dah nak balik hari ni. Semoga perjalanan balik selamat dan dimudahkan…aamiin

Sekian. Wassalam.

5 thought on “A Vegetarian”

  1. Auni Afeeqa says:

    Nampak sangat cantik.. macam sayang nak makan 🙂

    1. admin says:

      Cantik kan..
      Tapi kena makan jugak..kalau tak lapar le sepanjang hari..thanks Auni 🙂

  2. hainom OKje says:

    Awak ke mana ni FS….. outstation yeh….
    Puas ke idok makan vege je ni? Aduhhh…..kalau saya mcm tak puas je ni…

  3. I am LZ says:

    Presentation cantik camtu sayang pula nak usik Fidah..

Leave a Reply

Related Post