A Gift




Assalamualaikum

Hari ni hati riang gumbira sebab ada orang bagi hadiah.
Untuk kawan saya, Uma, thank you very much for the lovely gift. Sweet sangat. I like πŸ™‚
Since esok dia punya last day kat opis ni, wish you good luck in whatever you do and all the very best. Jangan lupa kat kawan-kawan.

Dan sebelum tu, thanks for the lunch.
Memang makan sampai kenyang kebuntang.

Diet ke laut la jawabnya..
Montel kan comel…huhu

Ok. Itu aje cerita hari ni.

Friendship is a gift….

Hasil tangkapan. Nak bagi eye shadow confirm dia tak pakai..huhu

Sekian. Wassalam.

#friends
#gengkomuterdulu
#whitebarley

8 thought on “A Gift”

  1. SalbiahM says:

    wah..dia yang last day, dia yang bagi hadiah.comel lak tu, mesti rumi nak buat

    1. admin says:

      Comel pulak tengok benda tu…
      Akak kena lah shopping hari ni nak beli hadiah jugak… πŸ™‚

  2. paridah says:

    CANTIKNYA HADIAH..DIBELANJA MK LAGI UNTUNGNYA FIDAH

    1. admin says:

      Alhamdulillah…rezeki

  3. dear anies says:

    untung si penerima πŸ˜‰

    1. admin says:

      Alhamdulillah…

  4. hainom OKje says:

    Cantiknya gift tu. Mesti bff kan Uma ni. Dan semestinya sedih nak berpisah huhu. Teringat dulu dulu masa nak berhenti kerja….sedihnya nak berpisah dgn kengkawan.

    Takkan makan dessert sikit mcm tu pun kenyang sampai kebuntang kot hihi

    1. admin says:

      Mak..yang makanan berat tak sempat nak ambik gambar sebab dah selamat kena 'ngap'…hihi
      Thanks Okje πŸ™‚

Leave a Reply

Related Post