Beauty & Health Uncategorized

Fit and Healthy

Assalamualaikum..

Hari ni saya berkesempatan untuk ke Taman Tasik Cempaka, Bangi.
Boleh jugak la kalau rasa nak jogging atau jalan-jalan lenggang kangkung laju-laju…..dari duduk bersandar tengok tv kat rumah sambil makan kuih raya.

Nampak tak orang Bangi begitu bersemangat untuk bersenam dan menjaga kesihatan.
Health is wealth..
Tapi Mak tumpang selfie aje kat situ..haha

Apa-apa pun memang best jugak jalan-jalan pusing tasik kat sini.

Sekian. Wassalam.

#healthiswealth
#fitandhealthy
#badansihatotakcergas
#tasikcempakabangi
#fidahshah
#whitebarley

20 thoughts on “Fit and Healthy”

  1. Fit and healthy.

    Cukup mudah untuk kita mendapat bentuk badan yang fit and healthy asalkan kita tau menjaga badan kita yang dah fit and healthy bertukar kepada badan yang unfit and unhealthy.

    Kalau fidah tak percaya cubalah.

  2. lama tak berjalan jalan tengok orang tepi tasik FS…. hihi… Lebihnya duduk duduk sambil WA …Aduhai patutlah tak kurus kurus hihi…

    Sebenarnya best jugak keluar peluh kan…

    1. Hainom/salbiah,
      Jangan fikirkan sangat tentang berat badan. Yang penting kita ambik tau samada suami kita suka ke tidak kalau badan kita berat. Sebab kalau terjadi apa2 kat kita suami yg angkat.

      Saya memang tak nak tolong angkat.

      Selamat hari raya. Dulu saya belum ucap ke ni?

Leave a Reply