Kinohimitsu Japan Detox Tea




Assalamualaikum

Alhamdulillah. Dah masuk hari ke 3 raya.
Pastinya dah puas melayan tekak dengan pelbagai juadah raya.

Sebutlah apa jugak nama makanan raya…..ketupat, rendang, kuah kacang, sayur lodeh, nasi minyak, nasi bariyani, kari kambing, ayam masak merah, kek, dodol dan pelbagai macam kuih..mesti semua dah sumbat dalam perut tanpa was-was…..hihi.

Itu baru version selatan. Belum version ala2 pantai timur lagi…

So apa lagi. Jom detox dulu… 🙂

Antara kelebihan detox:

  • Menyingkirkan lebihan sisa buangan
  • Badan lebih segar
  • Kulit lebih cantik
  • Dan macam-macam lagi…korang google lah sendiri 🙂
Sekian. Selamat hari raya aidilfitri.
Wassalam.
#whitebarley.blogspot
#fidahshah
#kecantikandaridalam
#tirumacamsayahaha

9 thought on “Kinohimitsu Japan Detox Tea”

  1. mrhanafi says:

    Hohoho bagus nie..

    Boleh dicuba sekali sekala

    1. admin says:

      Cuba lah..
      Untuk efek lebih sihat dan cun melecun 😀

    2. mrhanafi says:

      Cun melecun.. Memang best gitu

  2. hainom OKje says:

    Tak pernah cuba teh ni. Selalu minum teh hijau Lipton je

    1. admin says:

      Ok jugak Mak..utk detox

  3. Khir Khalid says:

    Pernah tengok tapi tak pernah cuba.. menarik ni.

    1. admin says:

      Kalau badan dah langsing..mungkin tak kritikal sgt..:D

  4. SalbiahM says:

    boleh cuba nanti..tapi tengah puasa enam ni, kira detox gak kan?haha

  5. dotex utk bersih kan usus

Leave a Reply

Related Post