Uncategorized

Surgery : Terima Kasih Semua

Assalamualaikum. Sebenarnya sudah seminggu Afiq dibenarkan keluar dari hospital. Sekejap saja masa berlalu. Memang agak sibuk akhir-akhir ini dengan follow up check up Afiq dan persediaan anak-anak untuk ke sekolah. Anyway, terima kasih banyak-banyak pada pihak hospital kerana layanan yang cukup baik terutamanya kepada nurse-nurse dan doktor-doktor  yang merawat, menjaga dan melayan kerenah Afiq. Juga …

Continue Reading
Uncategorized

Surgery : Tentang Makan

Assalamualaikum Hari ni masuk hari ke 6 saya dan Afiq berada di hospital…macam dah tak nampak dunia luar. Mujur juga ada surat khabar dan media sosial yang lain. Dapat juga tahu serba sedikit perkembangan dunia. Hari ni rutin menjaga Afiq berjalan seperti biasa. Macam yang pernah saya tuliskan dulu, kalau duduk di ward hospital, aktiviti …

Continue Reading
Uncategorized

Surgery : Senyumlah Kuala Lumpur

Assalamualaikum.. Saya dan Afiq masih di hospital. Doktor kata, mungkin hari Jumaat baru boleh balik. Alhamdulilah, pagi tadi luka pembedahan telah ‘dicuci’ dan ditukar balutannya, walaupun terpaksa memujuk Afiq untuk ke OT…sebab luka pemdedahan tu agak serious..so kena bius. Kenapa tajuk entri ni Senyumlah Kuala Lumpur?…sebab masa pergi haji hari tu, ustaz pesan..antara cara nak …

Continue Reading
Uncategorized

Surgery : Moga Dimudahkan Segala Urusan

Assalamualaikum.. Malam ni adalah malam ke 4 empat kami berkampung di hospital. Macam biasa…kopi menjadi teman.  Esok pagi-pagi Afiq akan dimasukkan semula ke operation theatre untuk proses ‘mencuci’ luka pembedahan. Memandangkan luka pemdedahan agak serious dan Afiq masih kanak-kanak lagi, Doktor kata, Afiq harus menggunakan bius. Moga semuanya berjalan dengan lancar, walaupun saya masih tak …

Continue Reading