Uncategorized

Enjoy Dulu

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Satu tugasan penting berjaya diselesaikan tadi.
Saja nak tulis kat sini…hoyey…Merdeka!
Malam ni Mak nak gantung kuali..tak masak. Nak celebrate kat luar 😀
Rasa macam baru habis exam pun ada ni.

Assignment ini sebenarnya bermula Disember lalu. Memang banyak cabaran kerana dalam masa yang sama, ada banyak juga hal-hal lain yang berlaku. Ayah mertua saya meninggal dunia, saya berpindah rumah, anak sakit dan dirawat di hospital dan ada masa-masa tertentu suami pergi out-station dan saya harus menguruskan rumah dan anak-anak bersendirian..:(

Alhamdulillah. Dengan pertolongan Allah, asssignment dah selesai. Mungkin ada beberapa hal yang kena ‘follow-up’ atau akan bermula lagi assignment baru.
Tak pe lah. Esok aje lah Mak pikir sebab hari ni nak enjoy dulu….

Sekian.
Wassalam.

27 thoughts on “Enjoy Dulu”

  1. Tahniah FS…..bukan main happy lagi mak ye….
    Mak dapat merasainya tu….maklumlah fefeeling mak mak ni kan haha….

    Gitulah namanya hidup FS, selagi kita hidup, kita masih ada harapan sepatah kata Prof Steven Hawking…

  2. Alhamdulilah….tahniah dpt menyettlekan assignment.
    Mak dapat rasakan kegembiraan awak tu FS. Maklumlah mak mak punya feeling hihi…

    Itulah kehidupan namanya FS. Selagi ada hidup disitu ada harapan….sepatah kata Prof Steven Hawking

  3. salam..
    moga mudahkan segala urusannya..harap ada yang akan sudi membantu ringakan bebab nanti..

    mga beri kesihatan yang baik ya sis

  4. Alhamdulillah… teringat perkataan merdeka tu mula2 lepas kertas akhir SRP dulu… belum result lagi dah declare merdeka hahaa..

    Selamat berenjoy ye… have fun!.. 🙂

Leave a Reply