Uncategorized

Misi Mencari Kucing

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama si kucing belang
Dua tiga boleh di cari
Mana nak sama cik adik seorang

Tapi…bukan kucing itu atau cik adik yang saya cari.

Juga bukan kucing-kucing ini 😀

Credit Source

Sebenarnya saya tengah sibuk mengumpul stem dari farmasi Guardian untuk menukarkannya dengan beg garfield. “Garfield On The Go” katanya.

Credit Source

Masa kecik-kecik dulu, korang tak minat garfield ke?..Kucing kaler oren yang cute dan bermata kuyu tu…huhu

Okey, lepas ni Mak busy nak pergi shopping. Nak kumpul stem sebab aim nak overnighter yang warna biru purple tu. Doakan bila saya dah berjaya kumpul stem tu nanti, stok beg masih ada.

Bye 🙂
Sekian. Wassalam

34 thoughts on “Misi Mencari Kucing”

  1. masa zmn sekolah , my kwn suka gila dgn garfield ni . apa sahaja barang dia mesti imej garfield … kucing saya ada nama garfield tapi udah mati … huhuhuuu

  2. Ha a zaman mak kecik dulu mmg garfield ni femes betul tp satu apa pun brand garfield tak dpt kumpul. Mak zaman dulu susah FS, mana ada keta, mak pak pun kategori dah tua….mmg tak delah benda benda gini….

    Minat awak yer kumpul kumpul gini…baguslah ada target!

Leave a Reply