Misi Mencari Kucing




Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama si kucing belang
Dua tiga boleh di cari
Mana nak sama cik adik seorang

Tapi…bukan kucing itu atau cik adik yang saya cari.

Juga bukan kucing-kucing ini 😀

Credit Source

Sebenarnya saya tengah sibuk mengumpul stem dari farmasi Guardian untuk menukarkannya dengan beg garfield. “Garfield On The Go” katanya.

Credit Source

Masa kecik-kecik dulu, korang tak minat garfield ke?..Kucing kaler oren yang cute dan bermata kuyu tu…huhu

Okey, lepas ni Mak busy nak pergi shopping. Nak kumpul stem sebab aim nak overnighter yang warna biru purple tu. Doakan bila saya dah berjaya kumpul stem tu nanti, stok beg masih ada.

Bye 🙂
Sekian. Wassalam

35 thought on “Misi Mencari Kucing”

    1. admin says:

      Saya suka kucing cute 🙂
      Terima kasih atas kunjungannya

  1. Cilembu thea says:

    semoga misimencari kucingnya tidak hanya berhasil meneukan kucing tapi sekaligus menemukan tikus juga

    1. admin says:

      Ya..moga bukan sekadar kucing..haha
      Thanks 🙂

  2. paridah says:

    kumpul fidah dptkan apa yg dihajati.

    1. admin says:

      tegah gigih berusaha ni kak..
      Thanks 🙂

  3. Wida Zee says:

    Aku suka nonton film garfield kucing lucu dan menggemaskan. tapi kali ini tidak membahas film ya miss 😀

    1. admin says:

      Saya sedang mengumpul stem untuk tukarkannya dengan beg garfield. Cute banget dong 🙂

  4. Khir Khalid says:

    Kumpul2 jngn tak kumpul… in shaa Allah, pasti ada stok tu… 🙂

    1. admin says:

      Jangan dah penet-penat kumpul, beg pulak tak de.
      Melepas la Mak… huhu

    2. Khir Khalid says:

      Dah dapat dah beg tu Fidah hihii… 😀

    3. admin says:

      Dah…selamat bawak balik kampung

  5. semoga berjaya fidah

    1. admin says:

      in shaa Allah. Thanks 🙂

  6. Dunia Zumal says:

    Rupanya Fidah mencari Garfield yer, moga berjaya…

    1. admin says:

      Thanks Zumal. Tak sabar mak nak bergaya dgn beg tu..huhu

  7. Yoekaa says:

    Semoga berjaya…cari kucing comel

    1. admin says:

      Thanks..suka sgt kucing 🙂

  8. Garfiled kartun yang saya minat dari dulu sampai sekarang

    1. admin says:

      Cute sangat kan..
      Thanks MV

  9. saya suka, saya suka

  10. Dulu saya punya tempat pencil bentuk garfield … cute banget.

    Selamat berburu kucing mak … ! Enjoy shopping time 🙂

  11. Hero Borneo says:

    banyak-banyak kucing ..saya suka kucing siam..

  12. saya juga suka kucing kak 🙂 semoga ketemu kucing yang diinginkan 🙂

  13. In shaa Allah.. stok mesti ada untuk Fidah! haha.. gud luck utk misi pencarian dan pemburuan stem tu! :))

  14. Trik Pos says:

    Asal jangan kucing belang….ya….kucing memang sangat dekat dgn manusia ….imut lembut gitu lho….

    1. Fyda Noh says:

      Kucing hidung belang ke?

  15. Fyda Noh says:

    Good luck Fidah… cun juga beg Garfield on the go tu..

  16. Fyda Noh says:

    All the best dalam misis mencari kucing.. cun juga tu beg Garfield

  17. siti hazreen says:

    haishhh ingatkan kucing apa, rupanya kucing garfield hehe…moga2 dapatlah ye 😉

  18. Ingatkan kucing hilang ahaha..

  19. Qaseh Vee says:

    masa zmn sekolah , my kwn suka gila dgn garfield ni . apa sahaja barang dia mesti imej garfield … kucing saya ada nama garfield tapi udah mati … huhuhuuu

  20. hainom OKje says:

    Ha a zaman mak kecik dulu mmg garfield ni femes betul tp satu apa pun brand garfield tak dpt kumpul. Mak zaman dulu susah FS, mana ada keta, mak pak pun kategori dah tua….mmg tak delah benda benda gini….

    Minat awak yer kumpul kumpul gini…baguslah ada target!

Leave a Reply

Related Post