Uncategorized

Gunung Bromo Dan Bubur

Bukan cerita tentang gunung yang cuba akak sampaikan kerana tak pernah seumur hidup akak daki gunung. Habis best pun, mungkin panjat bukit kat belakang rumah saja..haha
Entri ini adalah penghargaan buat Blogger Jari Manis atau JM.
Terima kasih banyak-banyak JM atas souvernir yang dikirimkan. Moga JM dimurahkan rezeki selalu. In shaa Allah, boleh travel kat banyak-banyak tempat lagi. Aamiin

Terima Kasih Daun Keladi Blogger JM
Untuk kawan-kawan yang belum mengenali Blogger JM, bolehlah melawat ke blognya di www.jarimanistravel.blogspot.my
Terutamanya untuk kaki travel, pasti anda semua akan dapat tips-tips penting tentang perjalanan, penginapan dan tempat yang ingin dilawati.
Apa pulak kaitannya dengan bubur ni?..
Sebenarnya tak ada apa. Juga bukan kisah akak makan bubur di puncak gunung…:D
Cuma nak cerita tentang breakfast pagi tadi. Niat dihati nak cari ayam, tapi yang ada hanya bubur ikan bilis. Jadi, bayangkan ajelah macam makan ayam atau bubur ayam..hoho
Bubur

Sekian. Wassalam.

15 thoughts on “Gunung Bromo Dan Bubur”

Leave a Reply