Uncategorized

Happy Birthday White Barley

Assalamualaikum.

Pertengahan bulan Oktober 2015 sebenarnya adalah ulang tahun blog saya yang ke 2.
Kalau di ‘benchmark’ dengan umur manusia, umur 2 tahun dah boleh berjalan dan berlari, tapi masih tak laju. Kalau blog?

Bercerita tentang blog, tak adalah banyak progress sangat kalau dibandingkan dengan masa mula-mula berblogging. Follower dan daily traffic pun masih di tahap minimum.

Tapi, ada banyak perkara lain yang saya dapat belajar dengan berblogging. Saya dapat belajar buat blog sendiri, dapat belajar untuk suka suki tukar template, dapat menambahkan pengetahuan bila membuat artikel di blog sendiri dan membaca di entri di blog orang lain serta dapat bersilaturrahim dengan sahabat-sahabat di alam maya. Macam-macam ada kan……

Gambar kat atas tu, adalah gambar header di template lama.
Background putih dan gambar ‘flower pot’….haha i like πŸ™‚

Anyway, Happy Birthday White Barley. Semoga semangat berblogging itu tetap ada walau kadangkala perasaan malas itu memang menjadi penghalang. Semoga blog White Barley ini masih boleh bertahan…….

Itu aje nak cerita kali ini.

Salam hujung minggu dan semoga segala urusan kita semua dipermudahkan. Aamiin.

50 thoughts on “Happy Birthday White Barley”

  1. Hepy Bezday White Barley… moga dapat terus bertatih, berlari melompat dlm dunia blogging.

    Biasalah….mood manusia ada pasang surutnya…. sama je kita ni FS…

    1. Kita start dengan jogathon dulu Mak…baru nam kutip derma peringkat sekolah πŸ˜€
      In shaa Allah. Moga suksess semuanya.
      Thanks Okje πŸ™‚

    1. Saya suka juga..tapi kalau letak kat template skrg, loading macam slow…
      Nanti Mak belajar lagi macam mana nak buat.
      Thanks okje πŸ™‚

    1. Thanks Kak Paridah. Kembang kempis pulak rasa hidung pagi ni πŸ˜€
      Suksess untuk Kak Paridah juga. Dengan catatan inspirasi di blog dan kunjungan Kak Paridah di blog saya & kawan2, memang memeriahkan dunia blogging.
      Thanks Kak πŸ™‚

    1. Thanks Zee…
      terima kasih juga support blog saya dari dulu. Moga persahabatan berkekalan ya.
      Tapi sorry..nggak ada giveaway.. πŸ˜€

Leave a Reply