Uncategorized

Nur Khadijah Umaira

Assalamualaikum

Ini adalah ahli keluarga baru kami, Nur Khadijah Umaira (Dija)
Dija adalah anak ke-2 adik bungsu saya dan merupakan cucu ke 9 abah dan arwah mak.
Mak Ngah (panggilan untuk saya) tak sabar nak jumpa Dija balik raya nanti. Dah la Mak Ngah tak ada anak perempuan, memang geram betul kalau tengok baby girl pakai baju bunga pink macam ni.
Esok besar jadi ‘geng shopping dapur’ Mak Ngah ya… πŸ™‚

Moga Dija dipanjangkan umur dan menjadi anak yang solehah…Aamiin

Sekian. Wassalam.

19 thoughts on “Nur Khadijah Umaira”

  1. cantiknya,
    bikin gemas pingin mencubit pipinya yang kemerah-merahan itu, pastilah lembut

    semoga Nur Khadijah Umaira menjadi anak yang shalehah, taat kepada agama dan kedua orang tuanya.

Leave a Reply