Uncategorized

2x

Assalamualaikum

Tak tau lah apa masalahnya dengan handphone saya kali ni. Setiap kali blogwalking (BW) dan mengomen guna HP, mesti akan ter published 2x walaupun sudah pastikan butang publish tu ditekan sekali saja.

Mungkin disuruh duduk diam-diam kot….dan kalau nak BW hanya boleh guna notebook sahaja….

Atau pun..HP saya ni dah mula buat hal..(sambil menjeling kepada iklan handphone…huhu)

Apa-apa pun, kalau komen saya kelihatan muncul 2x di mana-mana blog, minta tolong owner/admin blog delete salah satunya ya…kalau nak delete kedua-duanya pun tak pe jugak…huk..huk..:'(

Sekian. Wassalam.

Pic: Google

25 thoughts on “2x”

    1. Kadang-kadang tu, malu jugak..Ape hal keluar sampai 2x..
      Kalau komen yang kita bagi tu best2 tak pe lar jugak….kalau komen yang orang ingat 'hampeh'…eerrmmm

    1. Tak tau la…sy dh pastikan cuma tekan button 'publish' tu sekali..
      okey…selepas ni..akan lebih bersabar…
      Thanks ya Jenk 🙂

    1. Mungkin juga…masih sedang cari apa sebabnya..masalahnya kalau komentar guna komputer/notebook tak ada masalah yg begini…

      Thanks tips nya Mr Ibrahim 🙂

  1. Nampaknya tu mmg mcm sengaja cari pasal nak hp baru tu FS hihi….
    Alah ….beli je le kalau dah teringin sangat tu. Reward tuk diri sendiri dah penat penat kerja ….

Leave a Reply