Uncategorized

Merah Tanda Berani

Assalamualaikum..

Yeay…Kak Ton cuti hari ni..on off nak habiskan cuti tahunan. And yang paling penting, dapat spend lebih masa untuk anak-anak.

Antara aktiviti hari ni adalah menukar template blog…Memang dari hari tu teringin nak bertukar pada yang ala-ala mobile-friendly… Tapi, tak ada masa nak explore…
So since dah bercuti….bolehlah mengodek godek komputer. Sebenarnya, nak cuba-cuba aje…Hentam saja lah labu!!!
Kebetulan Mr Hubby kerja hari ni, so..memang duduk rumah ajalah dengan anak-anak..Masa pun lebih banyak untuk mencuba jaya πŸ™‚

MERAH.
Template ni, anak saya yang pilih….”biar Mama nampak berani”.
Cuma kena modify sikit…(Thanks to Mr Adi, our IT expert kat opis semalam…sebab beri sedikit pencerahan macam mana nak edit HTML)..
Anak saya pun rajin jugak baca blog Mama dia..nak support Mama katanya….
Semoga dengan template baru ni..Mama dia akan menjadi lebih bersemangat untuk berblogging..hehehe

Kepada kawan-kawan yang saya belum lagi berkesempatan untuk singgah ke blog anda semua, saya minta maaf ya..Dan ada juga blog yang saya jadi silent reader saja untuk sementara waktu ni, belum lagi berkesempatan untuk meninggalkan jejak atau komen…huhu..sorry.

Semoga segala urusan saya dan para pembaca semua dipermudahkan..In Shaa Allah…Aaamiin…

Sekian.Wassalam.

21 thoughts on “Merah Tanda Berani”

  1. Wahh tahniah… alhamdulillah.. semoga menjadi inspirasi utk terus berjaya & menjadi inspirasi juga buat anak sebagai sebahagian pendekatan minat membaca & mengenali dunia IT sebenar melalui ibunya.. Terbaik.. πŸ™‚ πŸ™‚

Leave a Reply