Uncategorized

Kamus JDT

Assalamualaikum Ada seorang kawan yang rajin pulak ‘meng-post’ kamus JDT di whatsapp group….tetiba rasa rindu nak guna semua perkataan-perkataan tu.. Saya memang orang Johor..and Mr Hubby pulak orang Pahang…jadi kat rumah, cakap macam orang KL…(hehe…..KL sangat lah ko Temah…) Ada orang kata, perkataan-perkataan kat atas tu cuma applicable untuk Daerah Muar..saya rasa tak…sebab orang Pontian …

Continue Reading