Uncategorized

Siapakah Yang Kita Ingat Pada Jam 2 Petang?

Assalamualaikum..

Siapakah yang kawan-kawan semua ingat pada jam 2 petang?

Kalau saya..
Jam 2 petang adalah waktu baru habis lunch..
Jadi harus bersiap sedia untuk sambung kerja..eeemmmm
Kadang-kadang tu…itulah waktu kritikal mengantuk especially kalau lepas makan nasi bariyani..
Biasanya, jam 2 petang..saya akan teringat pada anak saya. Pada jam 2 petang, sepatutnya dia sudah habis sesi persekolahan sekolah pagi dan akan bersiap sedia ke sekolah agama (KAFA) sesi petang.
Biasanya hati ibu ini akan tertanya-tanya..sudah sampai ke rumah pengasuh ke? Sudah makan ke? Penat tak?..dan macam-macam lagi.

Kalau Jam 2 Pagi?..
Biasanya sudah pun selamat tidur zzzzzz..
Kecuali kalau ada kerja-kerja khas…
contohnya esok pagi ada meeting atau presentation..mungkin kena stay up juga.
Blogging? Jarang saya berblogging time ni, takut mengantuk waktu kerja..huhu

Kawan-kawan pulak..macam mana?

Sekian. Wasaalam

gambar: google

16 thoughts on “Siapakah Yang Kita Ingat Pada Jam 2 Petang?”

  1. Kalau jam 2 petang…waktu kerja..tak enak tidur
    Lagipun, Boss ada dibelakang..nanti boleh jadi minpi ngeri..
    Salam kenal ya..terima kasih sudi ke sini 🙂

  2. Betul tu Khir…kalau sibuk macam mana pun..mesti saya akan teringat kat rumah dan anak2…lepas tu pikir..lamanya lagi nak balik rumah..huhu
    Thanks 🙂

  3. Maaf Mas saud..facebook page saya masih belum ada..sesuai dengan blog saya yang masih belum popular 🙁
    Account twitter ada…tapi jarang-jarang guna..

Leave a Reply