Siapakah Yang Kita Ingat Pada Jam 2 Petang?




Assalamualaikum..

Siapakah yang kawan-kawan semua ingat pada jam 2 petang?

Kalau saya..
Jam 2 petang adalah waktu baru habis lunch..
Jadi harus bersiap sedia untuk sambung kerja..eeemmmm
Kadang-kadang tu…itulah waktu kritikal mengantuk especially kalau lepas makan nasi bariyani..
Biasanya, jam 2 petang..saya akan teringat pada anak saya. Pada jam 2 petang, sepatutnya dia sudah habis sesi persekolahan sekolah pagi dan akan bersiap sedia ke sekolah agama (KAFA) sesi petang.
Biasanya hati ibu ini akan tertanya-tanya..sudah sampai ke rumah pengasuh ke? Sudah makan ke? Penat tak?..dan macam-macam lagi.

Kalau Jam 2 Pagi?..
Biasanya sudah pun selamat tidur zzzzzz..
Kecuali kalau ada kerja-kerja khas…
contohnya esok pagi ada meeting atau presentation..mungkin kena stay up juga.
Blogging? Jarang saya berblogging time ni, takut mengantuk waktu kerja..huhu

Kawan-kawan pulak..macam mana?

Sekian. Wasaalam

gambar: google

16 thought on “Siapakah Yang Kita Ingat Pada Jam 2 Petang?”

  1. admin says:

    Haha….tak mahu mengaku saya, Mang Lembu :D:D

  2. admin says:

    Kalau jam 2 pagi…waktu tidur tu
    Terima kasih ya..sudi ke sini
    salam kenal 🙂

  3. admin says:

    Kalau jam 2 petang…waktu kerja..tak enak tidur
    Lagipun, Boss ada dibelakang..nanti boleh jadi minpi ngeri..
    Salam kenal ya..terima kasih sudi ke sini 🙂

  4. admin says:

    Betul tu Khir…kalau sibuk macam mana pun..mesti saya akan teringat kat rumah dan anak2…lepas tu pikir..lamanya lagi nak balik rumah..huhu
    Thanks 🙂

  5. admin says:

    Kalau ada assignment tak siap..confirm tak menang tangan..
    lagi2 kalau tak sampai sempat lunch..haru
    Thanks Raudzah 🙂

  6. admin says:

    Maaf Mas saud..facebook page saya masih belum ada..sesuai dengan blog saya yang masih belum popular 🙁
    Account twitter ada…tapi jarang-jarang guna..

  7. Mang Lembu jangan Maksa Kakak saya yang cantik ini yah? kasihan kan.. Mang Lembu mandi dulu deh sana sana wus wus wussssst hahhaha 😀

  8. admin says:

    Letihkan kalau kena stay back..
    Kat JB pun mesti selalu jam
    Thanks Nurul 🙂

  9. admin says:

    Salam hujung minggu Mas Saud..semoga ceria bersama keluarga tercinta
    Terima kasih atas komennya..:)

  10. Aldino Sya says:

    ooo.. pantas sj nda ada yg balas koment di sana..
    rupanya Mas Saud ada di sinih…!

  11. Aldino Sya says:

    Mas Budi: kalo lagi mimpi indah,..ajak-ajak ya…!

  12. Aldino Sya says:

    ehem.. Bapak-bapak di panggil ibu di rumah..! pulang Yuk..!

  13. admin says:

    Hahaha…lawaknya (lucu) komen2 mas aldino…
    Katanya semalam..orang Malaya?..betul ke?

  14. admin says:

    Memang waktu tidur tu..
    Terima kasih atas komennya 🙂

  15. admin says:

    Mesti jadual harian Kak Lyn sibuk…
    apa2 pun..yg penting happy..
    Thanks Kak Lynn 🙂

  16. admin says:

    Lately ni..saya rajin pulak nak update blog..
    Thanks Vee 🙂

Leave a Reply

Related Post