Kasih Ibu




Assalamualaikum

Tarikh 25 Feb….satu tarikh yang menjadi ingatan kami sekeluarga…Masa arwah emak ada dulu…kami selalu meraikannya sekeluarga kerana tarikh hari ini adalah tarikh hari lahir arwah emak..

Semoga roh emak saya sentiasa dicucuri rahmat…Aamiin

Al Fatihah..

Minta maaf juga kerana lama sudah tidak update blog..agak sibuk sebenarnya akhir-akhir ni.

Sebenarnya, saya masih lagi
berada di Kota Kinabalu kerana urusan kerja. Pernah juga beberapa kali cuba update entri..tapi, malangnya line internet tidak mengizinkan.

Minta maaf juga kerana catatan di blog ini kadang kala agak peribadi..tapi..itulah sebenarnya blog saya…

Pada saya blog juga adalah tempat untuk menceritakan pengalaman dan kadang kala….mungkin juga tempat mencurahkan perasaan…hehe.

Sekian..Wassalam

Sumber gambar: Google

27 thought on “Kasih Ibu”

  1. al-fatihah untuk beliau…kasih ibu tiada penggantinya..

    1. admin says:

      Alfatihah…t.kasih ya sudi singgah di sini…:)

  2. RDZ Z says:

    Al fatihah untuk arwah ibu Fidah..Semoga rohnya tenagn di sana…

    1. admin says:

      Al fatihah…thanks Raudzah..salam selasa 🙂

  3. Lynn Munir says:

    Alfatihah untuk aruah ibu dan semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh.
    Lama dah Fidah tak berwacana di blog ya. Salam selasa Fidah.

    1. admin says:

      Thanks K Lynn
      Hehe dah lama dah tak update blog..internet kadang2 slow K Lynn..susah dah post entri.
      L

  4. cahaya nur says:

    al-fatihah…tarikh lahir arwah mak kak Fidah sama dengan tarikh lahir arwah mak Nur..25/02…Nur pun rindu sangat dengan arwah mak 🙁 Semoga arwah mak kita ditempatkan digolongan hamba-hambaNya yang beriman…amin..

    1. admin says:

      Sy pun rindu kat arwah emak…sangat
      Semoga roh mereka di tempatkan di kalangan org2 yg beriman..Alfatihah
      Thanks Nur 🙂

    1. admin says:

      Al fatihah..Thanks Dindin..
      Salam selasa 🙂

  5. ain diyana says:

    al-fatihah… semoga akak tabah…

    1. admin says:

      Al fatihah…thanks Ain
      Salam selasa 🙂

  6. Alfatihah utk ibu fidah ye.

    1. admin says:

      Al fatihah..Thanks Tasha

  7. Ibu adalah sgalanya bagiku Mbak Fidah
    Ada Pribahasanya Kasih Anak sepanjang Galau (Tongkat)
    Tetapi Kasih Ibu Sepanjang Masa, dan tak ada hentinya 🙂

    1. admin says:

      Betul tu…ibu adalah segalanya..t.kasih ya Saud kerana masih sudi singgah di sini 🙂

  8. al-fatihah untuk ibu fidah.. semoga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman..
    ternanti juga entri baharu dari fidah, rupanya sedang outstation sekarang ini.. semoga segala urusan fidah berjalan lancar..

    1. admin says:

      Thanks Aiza…sorry tak dpt nak aktif berblogging…and thanks again sbb sudi berkunjung di sini

  9. Khir Khalid says:

    Kasih ibu membawa ke syurga.. doa anak sentiasa segar utknya…
    Semoga Allah sentiasa mencucuri rahmat keatas rohnya & menempatkan beliau dikalangan org2 yg beriman… Al Fatihah… aamiin..

    1. admin says:

      Aamiin…thanks Khir.
      Salam selasa 🙂

  10. al fatihah doa kan yg terbaik utk ibu..

  11. admin says:

    Al fatihah..thanks Lin

  12. Cheq Eem says:

    al-fatihah…. semoga roh sentiasa berada di kalangan orang beriman…

    1. admin says:

      Al fatihah..thanks Cheq Eem

  13. Al-fatihah.. In shaa Allah. Nurul doakan semoga Arwah ibu Fidah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

Leave a Reply

Related Post