Uncategorized

Menukar nama blog & ruang komen

Assalamualaikum kawan-kawan.

Saya ingin membuat pengumuman bahawa nama blog saya telah bertukar daripada ‘Fidah Shah’s Blog’ kepada ‘White Barley’. Alamatnya masih sama www.whitebarley.blogspot.com.

Saya juga ingin memberitahu bahawa ruang komen di blog saya juga telah bertukar dari komen G+ kepada ruang komen blogger biasa. Saya minta maaf jika terdapat sebarang kesulitan.

Kunjungan serta komen kawan-kawan di blog saya, amatlah dihargai. Semoga persahabatan dan ukhwah sentiasa berkekalan. Aamiin.

Sekian. Wassalam.

20 thoughts on “Menukar nama blog & ruang komen”

  1. Wahh.. sudah bertukar.. :). Nnti saya bloglist kn balik url baru ni & klu boleh clarification kod tu ditutup je.. senang rakan2 nk komen & bw lebih cepat.. all the best Fidah.. 🙂

    1. Thanks Khir…sy budak baru belajar..banyak sgt lagi benda yg x tahu…harap blogger2 senior sedia beri tunjuk ajar…thanks again 🙂

  2. Barulah senang nak komen….selalu singgah blog yg ada kotak komen google+ , terus tak boleh komen. Salam perkenalan Fidah 😉

  3. Sangat setuju Mbak Fidah dengan menukar Ruang Koment dengan
    Yang sekarang ini di pakai sangat bersahabat dengan jaringan
    Internet saya yang slow. mohon jangan di tukar lagi yah Mbak Firdah 🙂

    1. Tu lah..rasa lebih mesra guna..sy dah buang word verification tu..baru belajar dari you tube macam mana nak buat tadi..hehe
      Thanks Maria

Leave a Reply